Tarptautinių organizacijų karjeros mugė studentams - MRU
Naujienos

6 spalio, 2024
Tarptautinių organizacijų karjeros mugė studentams

LR Užsienio reikalų ministerija kviečia studentus dalyvauti išskirtiniame renginyje – Tarptautinių organizacijų karjeros mugėje, kuri vyks spalio 26 d. nuo 10 val. iki 16 val. ISM Vadybos ir ekonomikos universitete (Gedimino pr. 7, Vilnius).

Tai išskirtinė galimybė Lietuvos studentams tiesiogiai susipažinti su tarptautinėmis karjeros perspektyvomis ir įsidarbinimo galimybėmis tokiose prestižinėse organizacijose kaip Europos Taryba, Europos Centrinis Bankas, Europos Komisija, UNICEF, EBPO, UNESCO, praplėsti akiratį ir pradėti karjeros kelią tarptautinėje erdvėje ir kita.

Mugės metu studentai galės iš arčiau pažinti organizacijų veiklą, užmegzti ryšius su jų atstovais. Renginyje bus organizuojamos dirbtuvės ir individualūs susitikimai, skirti aptarti aplikavimo taisykles ir kitus klausimus.

Karjeros mugė organizuojama Užsienio reikalų ministerijos bendradarbiaujant su ISM Vadybos ir ekonomikos universitetu, ir vyks šalia jubiliejinės 20-osios tarptautinės konferencijos „Karjeros raida 2024“ („Career Development Roundtable 2024“), kurioje dalyvaus daugiau nei 100 žmogiškųjų išteklių valdymo profesionalų iš Jungtinių Tautų bei Europos Sąjungos organizacijų.

Kviečiame studentus registruotis jau dabar ir nepraleisti šios unikalios galimybės!

Registracija vykdoma internetu.