MRU teatro magija: scenoje spektaklio „Mažasis princas“ premjera - MRU
Naujienos

30 gegužės, 2024
MRU teatro magija: scenoje spektaklio „Mažasis princas“ premjera

Vienatvė, paviršutiniškas suaugusio žmogaus gyvenimas, pasirinkimai, dilemos, likimas, idealistiškas požiūris į santykius, draugystę,  žmogiškosios vertybės – tai telpa į nedidelės apimties kūrinuką – Antoine'o de Saint-Exupéry alegorinę pasaką „Mažasis princas“, tapusią literatūros klasika. Mykolo Romerio universiteto Teatras pristatė spektaklio „Mažasis princas“ premjerą, suburdamas didžiulį žiūrovų būrį: universiteto bendruomenę, alumnus, Seimo narius, kitų aukštųjų mokyklų atstovus.

Ypatinga padėka MRU Teatro partneriui Šv. Ignaco Lojolos kolegijos įvaizdžio dizaino studijų programos studentams kuriant, modeliuojant ir siuvant sceninius spektaklio „Mažasis princas“ kostiumus.

Universiteto teatrui vadovauja ilgametę patirtį turintis teatro režisierius Julius Dautartas. MRU teatro pastatymai rodomi ne tik universiteto šventėse, bet ir miesto renginiuose. Čia ypatingai vertinama  ir puoselėjama draugystė tarp kolektyvo narių, didžiulis dėmesys skiriamas bendravimui ir bendradarbiavimui.