MRU įteikti diplomai Ekonomikos ir verslo akademijos absolventams - MRU
Naujienos

28 gegužės, 2024
MRU įteikti diplomai Ekonomikos ir verslo akademijos absolventams
Viešojo valdymo ir verslo fakultetas
Įvykis

Gegužės 27 d. Mykolo Romerio universitete (MRU) apdovanoti Alytaus, Panevėžio ir Vilkaviškio Ekonomikos ir verslo akademijų absolventai.

Susirinkusius moksleivius sveikino MRU rektorė prof. dr. Inga Žalėnienė, linkėdama svajoti ir reikšdama viltį, kad viena svajonių moksleiviams taps MRU, kur dėstytojai yra puikūs ekonomikos bei verslo ekspertai.

Viešojo valdymo ir verslo fakulteto dekano pareigas laikinai einantis doc. dr. Irmantas Rotomskis jauniems žmonėms linkėjo sėkmės ir pasidžiaugė, kad visi akademijos dalyviai jau turi daug finansinio raštingumo žinių, padėsiančių jiems sėkmingai valdyti finansus ir visas su jais susijusias rizikas.

Dalyvius taip pat sveikino Panevėžio 5-osios gimnazijos direktorė Daiva Dapšauskienė, Alytaus Adolfo Ramanausko-Vanago gimnazijos ekonomikos ir verslumo mokytoja Jolita Noruvienė, Vilkaviškio „Aušros“ gimnazijos direktorius Arūnas Serneckas bei akademijos sumanytojas, MRU alumnas, Alytaus miesto savivaldybės Tarybos narys Povilas Labukas.

Ekonomikos ir verslo akademija yra 16-18 metų jaunimui skirta paskaitų programa verslo, ekonomikos ir finansų temomis. Paskaitas veda Mykolo Romerio universiteto profesoriai ir dėstytojai, todėl šioje akademijoje moksleiviams suteikiama unikali galimybė pagilinti ar gauti papildomų aukšto lygio ekonomikos ir verslo žinių.