Mokslinė konferencija „EdTECH’24: vadybos mokykloje iššūkiai ir sprendiniai“ - MRU
Naujienos

13 birželio, 2024
Mokslinė konferencija „EdTECH’24: vadybos mokykloje iššūkiai ir sprendiniai“
Žmogaus ir visuomenės studijų fakultetas

Mykolo Romerio universiteto (MRU) Žmogaus ir visuomenės studijų fakulteto Edukologijos ir socialinio darbo instituto mokslininkai bendradarbiaudami su savo partneriais iš Latvijos universiteto (Latvija), Vakarų Norvegijos taikomųjų mokslų universiteto (Norvegija), Zaragozos universiteto (Ispanija), Bolonijos universiteto (Italija) ir Lisabonos universiteto (Portugalija) įgyvendina magistro studijų „Edukacinių technologijų valdymas“ („Vadyba mokykloje“ specializacija) programą.

Pirmuosius studijų metus 2024 m. birželio 15 d. vainikuoja mokslinė konferencija, kurioje bus pristatomi tyrimai lyderystės besimokančioje organizacijoje, švietimo įstaigų bendradarbiavimo stiprinimo, veiklos vertinimo ir plėtros tematikos, taip pat bus aptartas vadovų vaidmuo telkiant bendruomenę ir skaitmeninių technologijų panaudojimas švietime. Plenarinės sesijos metu konferencijos dalyvius su švietimo politikos aktualijomis ir iššūkiais supažindins seimo narė, Ateities bei Švietimo ir mokslo komitetų narė Laima Nagienė, o Lietuvos švietimo būklę tarptautinių tyrimų kontekste pristatys Tarptautinei švietimo pasiekimų vertinimo asociacijos (angl. International Association for the Evaluation of Educational Achievement) (IEA) Generalinės asamblėjos narė, Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros (angl. Organization for Economic Cooperation and Development) (EBPO) PISA (angl. Programme for International Student Assessment) valdybos narė, ŠMSM Strateginio planavimo skyriaus vyriausioji patarėja dr. Rita Dukynaitė.

Konferencijos programą galite rasti čia.

Pedagoginių darbuotojų magistrantūros studijų programų įgyvendinimas finansuojamas Europos Sąjungos ekonomikos gaivinimo ir atsparumo didinimo priemonės „NextGenerationEU“ lėšomis.