GOALS studijų programa pristatyta konferencijoje „SportBiz Vilnius 2024“ - MRU
Naujienos

8 spalio, 2024
GOALS studijų programa pristatyta konferencijoje „SportBiz Vilnius 2024“
Viešojo valdymo ir verslo fakultetas

Mykolo Romerio universiteto (MRU) tarptautinė jungtinė magistrantūros studijų programa Laisvalaikio ir sporto valdymas ir administravimas (GOALS) buvo pristatyta vykusioje pirmoje Baltijos šalyse sporto verslo konferencijoje „SportBiz Vilnius 2024“.

Renginyje viešėjo virš 25 verslo ir sporto pasaulio atstovų iš dešimties šalių, o jo išvakarėse vyko susipažinimo vakaras. Konferencija buvo puiki galimybė išgirsti sporto verslo naujienas, sutikti įvarių sporto organizatorių profesionalus, užmegzti naujus bendradarbiavimo ryšius.

Programą pristatė jau baigęs studentas – alumnas Vilius Lapis, antrosios laidos studentė iš Vengrijos Kinga Gaal, Mikalojaus Koperniko universiteto Torunėje (Lenkija) atstovas dr. Mateusz Tomanek bei MRU Vadybos ir politikos mokslų instituto prof. dr. Vilma Čingienė.

„Erasmus Mundus“ jungtinės magistrantūros studijų programos – tai aukšto lygio integruotos tarptautinės studijų programos, už kurias skiriama 60, 90 arba 120 ECTS kreditų ir kurias įgyvendina tarptautinis įvairių šalių mokslo ir studijų institucijų konsorciumas. Ši unikali magistrantūros programa skirta patenkinti studentų, kaip būsimų specialistų, poreikius keliose sporto, vadybos ir aktyvaus laisvalaikio srityse.