Ankstyvojo ugdymo forumas Lietuvoje - MRU
Naujienos

13 gegužės, 2024
Ankstyvojo ugdymo forumas Lietuvoje
Žmogaus ir visuomenės studijų fakultetas

Gegužės 28 — 30 d. vyks jau ketvirtus metus Lietuvoje organizuojamas didžiausias motyvacinis renginys — Ankstyvojo ugdymo forumas. Šiuo renginiu siekiama suburti tėvus ir ankstyvojo ugdymo specialistus, juos motyvuoti keistis žiniomis ir patirtimis.

Šių metų forumo temos — „Vertybės. Santykiai. Metodai”. Pranešėjai kalbės apie asmeninį augimą ir tobulėjimą tėvystėje, asmeninių vertybių paiešką, savęs realizavimą santykiuose. Taip pat bus kalbama apie kylančius iššūkius tėvystėje, kaip juos įveikti šiuolaikiniais būdais, kaip kurti santykį su savimi ir augti drauge su vaiku tėvystėje.

Ankstyvojo ugdymo forumas yra skirtas tėvams ir ankstyvojo ugdymo specialistams, mokytojams bei mokyklų vadovams, kurie siekia, kad ankstyvasis ugdymo laikotarpis būtų grįstas vertybėmis, tvirtais tarpusavio santykiais ir papildytas naujausiais ugdymo metodais.

„Tai puiki proga tėvams ir ankstyvojo ugdymo specialistams kartu aptarti vaikystės ugdymui aktualias temas. Manau, didžiausia šio forumo vertė – bendradarbiaujančio santykio kūrimas, kuris leidžia augti ir mokytis vieniems iš kitų“, — teigia Mykolo Romerio universiteto (MRU) prof. dr. Odeta Merfeldaitė.

Forumas vyks nuotoliniu būdu.

Vienas iš renginio partnerių — Mykolo Romerio universitetas.

Daugiau informacijos galite rasti čia.

Su renginio programa galite susipažinti čia.

Registracijos formą galite rasti čia.