Kviečiame į atvirų durų dieną „Pasimatuok studento batus“ Mykolo Romerio universitete! - MRU
Naujienos

15 spalio, 2024
Kviečiame į atvirų durų dieną „Pasimatuok studento batus“ Mykolo Romerio universitete!
Universitetas

Jau lapkričio 8 d. Mykolo Romerio universitetas (MRU) atveria duris visiems moksleiviams, mokytojams ir smalsuoliams, norintiems pažinti universiteto gyvenimą. Tai puiki galimybė ne tik apžiūrėti MRU erdves, bet ir pasinerti į įvairias veiklas: įdomias paskaitas, eksperimentus ir susitikimus su įkvepiančiais žmonėmis.

Įžanginėje diskusijoje „Aš ir tu – mes esame valstybė“ dalyvaus garsus atlikėjas Gabrielius Liaudanskas-Svaras (G&G Sindikatas) kartu su MRU Viešojo saugumo akademijos (VSA) dekane prof. dr. Snieguole Matuliene. Tai unikali proga išgirsti jų mintis apie pilietiškumą ir kiekvieno mūsų vaidmenį visuomenėje. Diskusijoje bus kalbama apie tai, kaip kartu galime formuoti valstybės ateitį ir prisidėti prie visuomenės gerovės.

Veiklų netruks ir eksperimentų bei praktinių užsiėmimų mėgėjams. Visi norintys galės dalyvauti įspūdingame eksperimente „Valdau save, valdau pasaulį“, kurį ves prof. dr. Violeta Jegelevičienė, arba apsilankyti Eksperimentinės psichologijos laboratorijoje, kur specialistai atskleis psichologijos pasaulio subtilybes. Kriminalistikos entuziastai turės galimybę susipažinti su melo detektoriaus veikimu nusikaltimų tyrimuose ir sužinoti, kaip kriminalistai atskleidžia tiesą.

Taip pat lankytojų lauks įdomi programos dalis apie verslo kūrimą ir jo naujovės. Paskaita „Naujų laikų verslas: vadovas startuolių kūrėjams“, kurią ves doc. dr. Artūras Jurgelevičius, suteiks vertingų įžvalgų apie tai, kaip pradėti kurti startuolį, kokios yra dabartinės verslo kūrimo tendencijos ir kokie yra esminiai žingsniai reikalingi sėkmingam verslo vystymui. Tai puiki galimybė visiems, turintiems verslumo ambicijų, pradėti savo kelionę verslo pasaulyje!

Norintys praplėsti savo horizontus galės susipažinti su MRU studentų galimybėmis keliauti ir studijuoti užsienyje. Paskaitoje „밥 먹었어요? Studentiška patirtis Pietų Korėjoje“ bus pristatoma tarptautinė mainų programa, leidžianti studijas derinti su kelionėmis. Bei pasakojama apie studentų patirtis Pietų Korėjoje – nuo kultūrinių įspūdžių iki akademinių iššūkių. Galbūt tai taps nauja galimybe atrasti kitą pasaulio kraštą?

Po informatyvių paskaitų ir diskusijų bus galimybė atsipalaiduoti bei dalyvauti įvairiose pramogose. Stalo futbolo, smiginio, tritaškio bei stalo teniso turnyrai kvies išbandyti jėgas ir pasivaržyti su kitais dalyviais.  

Lapkričio 8 d. – tai diena, kai bus galima „pasimatuoti studento batus“, susipažinti su MRU dėstytojais, apsilankyti laboratorijose ir sužinoti daugiau apie studijų galimybes. Tai puiki proga ne tik praplėsti akiratį, bet ir įgyti patirčių, kurios gali padėti formuoti ateities planus.

Laukiame visų Mykolo Romerio universitete!

Pilną renginio programą galite rasti čia, nepamirškite registruotis į renginius!