MRU dalyvaus didžiausiame inovacijų ir progreso festivalyje Baltijos šalyse „Login 2024“ - MRU
Naujienos

29 gegužės, 2024
MRU dalyvaus didžiausiame inovacijų ir progreso festivalyje Baltijos šalyse „Login 2024“
Įvykis

Inovacijų ir technologijų renginyje  „Login 2024“ MRU dėstytojai ir tyrėjai dalinsis savo patirtimi ir įžvalgomis, kaups naujus potyrius bei skaitmeninę kultūrą kartu su renginio dalyviais ir svečiais.

Šiemet visi, besidomintys turtingu turiniu inovacijų srityje, renginio dalyviai bei svečiai turės galimybę išgirsti MRU prof. dr. Mariaus Laurinaičio įžvalgų apie identifikavimo iššūkius ir reguliavimo ribojimus pranešime „Tapatybės labirintais: technologijų žaidimai su GDPR taisyklėmis” ir Verslo administravimo (MBA) magistro programos vadovės doc. dr. Lidijos Kraujalienės pranešimą „Ateities vadovavimo evoliucija ar revoliucija?”.

MRU pasididžiavimas, Komunikacijos ir kūrybinių technologijų magistrantūros studentas Saulius Andrukonis, laimėjęs Lietuvos mokslo tarybos konkurse „Mokslo mikrofonas“ už originaliausią, praktiškai vertingiausią bei paveikiausią tyrinėtą temą ir kaip prizą gavęs progą skaityti pranešimą „Login 2024” konferencijoje, pasisakys pasitikėjimo mokslu didinimo per mokslo komunikaciją tema.

MRU stende konferencijos lankytojai galės susipažinti su bakalauro, Verslo administravimo (MBA), magistrantūros ir doktorantūros studijų galimybėmis, sužinos, kokius mokymus profesionalams ir ekspertams siūlo universitetas, kokiose inovatyviose mokslo srityse universitetas vykdo mokslinius tyrimus.

Renginio svečiai taip pat turės galimybę sužaisti šachmatų partiją su MRU studente, šių metų Lietuvos moterų šachmatų vicečempione ir Lietuvos moterų šachmatų rinktinės nare Gabija Šimkūnaite, taip pat su daugkartinių Lietuvos čempionų MRU komandos treneriu, tarptautiniu šachmatų meistru Vaidu Sakalausku.